Pure_2021_LP-slider_1920x600

Flexa pure mat verf
de perfecte matte verf voor jouw woning

Ben je toe aan iets nieuws in je interieur? Dan is de Flexa Pure Mat muurverf iets voor jou! Deze verf staat bekend om zijn mooie, matte uitstraling. Daarmee geef je jouw woning een rustige, sfeervolle touch. 

Af en toe een vuiltje op de muur is ook geen probleem; deze verf is schrob- en reinigbaar mét kleurbehoud. Door deze unieke kwaliteiten stijgt de verf uit boven alle anderen in het doe-het-zelf segment.

Kom snel langs bij Voor Verf & Wonen en laat je adviseren!

 

Ontdek de talloze
voordelen en mogelijkheden

De Flexa Pure Mat lak heeft talloze voordelen. Deze extra matte lak garandeert een optimale dekking.

De lak is uitzonderlijk kras- en stootvast. Daardoor is het de ideale verf die jarenlang meegaat. Wil je meer informatie? Kom gerust langs in onze winkel!

We heten je welkom
Bij Aalbers voor Verf & Wonen

We hebben je nog veel meer te bieden. We helpen je graag met het vinden van een oplossing op maat voor jouw volledige interieur. Uiteraard geheel vrijblijvend. Het verplicht je tot niets. Wij zijn de interieurspecialist en hebben jou veel te laten zien. Dus neem contact met ons op voor een afspraak en ontdek wat er allemaal mogelijk is met jouw interieur. Je zult versteld staan van het eindresultaat. Mocht je voor nu nog een vraag hebben of direct met ons in contact willen komen, gebruik dan het onderstaande formulier. Je hoort snel van ons. 

(Kleur)Advies

Als je iets van ons mag verwachten, is dat wij je kunnen vertellen wat de kleur trends zijn en wat kleuren met je doen. Dat komt omdat kleur en sfeer onze passie zijn. Wat wij het liefste doen, is jou meenemen op een ontdekkingsreis langs kleuren.

Meten & monteren

Alle producten bij ons zijn maatwerk. De keuze in producten is groot en wanneer eindelijk die juiste combinatie producten is gevonden, besteld en ontvangen, komen wij die ook graag bij je monteren! Service vinden wij erg belangrijk en daarom helpen wij graag door jouw het werk uit handen te nemen.

Verf

Met vakschilders is ons bedrijf in staat mooi binnen- en buitenschilderwerk te leveren. Naast eenmalige schilderwerken kunnen wij je ook ontzorgen met een meerjarig schildercontract. Voor altijd een perfecte staat van de woning of bedrijf!
Wij zijn thuis in alles voor je huis
Mogen we iets voor je doen?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
Email: (verplicht)
Waar kunnen we je bij helpen?
Aalbers voor Verf & Wonen
Kruisbergseweg 42|6601 DD Wijchen
Telefoon 024-6451600|E-mail info@aalbersspeciaalzaak.nl
Maandag08.30 - 17.30
Dinsdag08.30 - 17.30
Woensdag08.30 - 17.30
Donderdag08.30 - 17.30
Vrijdag08.30 - 17.30
Zaterdag08.30 - 16.00
Routebeschrijving