02_2020_LP-behang-slider_1920x600
02_2020_LP-gordijnen-slider_1920x600

Ware blikvangers in huis
Voor een aantrekkelijke prijs

Deze prachtige gordijnen met grove structuur springen bij binnenkomst direct in het oog. Je slaapkamer straalt in één klap geborgenheid en een aangename sfeer uit. Dé ideale ruimte om volledig tot rust te komen. Met behang maak je die rustige basis toch uniek. Dan kun je denken aan visgraatmotieven tot aan een organische streep. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben er behang van. Kom snel langs om je erover bij te laten praten, want de kortingsactie geldt nog t/m 15 februari 2020. Tot snel!

Een uitgesproken stijl
Dankzij gordijnen & Behang

Gordijnen met een print doorbreken de massiefheid, ze brengen sfeer en diepte in een ruimte. Voor elke stijl zijn er prachtige prints. Van subtiel tot uitbundig. Laat je verrassen door onze grote gordijncollectie. Een prachtige frisse basis met te gekke gordijnen. En een leuke bijkomstigheid; gordijnen & behang versterken elkaar. Een geweldige totaalbeleving. Zo kan het ook!

Je bent van harte welkom
bij Aalbers voor Verf & Wonen

Benieuwd geworden wat we voor jouw interieur kunnen betekenen? Kom naar onze winkel in Wijchen voor een advies op maat. Het maakt niet uit wat je stijl is. We gaan graag samen met jou op zoek naar het beste product voor jouw woonsituatie. Wij zijn de interieurspecialist en hebben jou veel te laten zien. Dus kom eens een kijkje nemen en ontdek wat er allemaal mogelijk is met jouw interieur. Je zult versteld staan van het eindresultaat. Mocht je voor nu nog een vraag hebben of direct met ons in contact willen komen, gebruik dan het onderstaande formulier. 

(Kleur)Advies

Als je iets van ons mag verwachten, is dat wij je kunnen vertellen wat de kleur trends zijn en wat kleuren met je doen. Dat komt omdat kleur en sfeer onze passie zijn. Wat wij het liefste doen, is jou meenemen op een ontdekkingsreis langs kleuren.

Meten & monteren

Alle producten bij ons zijn maatwerk. De keuze in producten is groot en wanneer eindelijk die juiste combinatie producten is gevonden, besteld en ontvangen, komen wij die ook graag bij je monteren! Service vinden wij erg belangrijk en daarom helpen wij graag door jouw het werk uit handen te nemen.

Verf

Met vakschilders is ons bedrijf in staat mooi binnen- en buitenschilderwerk te leveren. Naast eenmalige schilderwerken kunnen wij je ook ontzorgen met een meerjarig schildercontract. Voor altijd een perfecte staat van de woning of bedrijf!
Wij zijn thuis in alles voor je huis
Mogen we iets voor je doen?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
Email: (verplicht)
Waar kunnen we je bij helpen?
Aalbers voor Verf & Wonen
Kruisbergseweg 42|6601 DD Wijchen
Telefoon 024-6451600|E-mail info@aalbersspeciaalzaak.nl
Openingstijden
Maandag09.00 - 18.00
Dinsdag08.30 - 18.00
Woensdag08.30 - 18.00
Donderdag08.30 - 18.00
Vrijdag08.30 - 18.00
Zaterdag08.30 - 17.00
Routebeschrijving