20% Korting op gordijnen en behang

20% KORTING OP GORDIJNEN & Behang

 

Vraag naar de voorwaarden

MAAK JE WONING SFEERVOL 
MET GORDIJNEN EN BEHANG

Is het de hoogste tijd voor een make-over van je woning? Gordijnen en behang vormen een sfeervolle basis voor je nieuwe interieur. De sfeer in huis verandert meteen als je één van deze producten kiest. Wij vertellen je alles over onze luxe en kwalitatieve gordijnstoffen (ook nog eens isolerend). Én met een nieuw sfeervol behang maak je de kamer helemaal af. Van hippe dessins met rijke kleuren tot een persoonlijke foto op je muur. Kom naar Voor Verf & Wonen voor advies en profiteer van 29 januari t/m 10 februari 2024 van maar liefst 20% korting op gordijnen & behang. Zien we je snel? Vraag naar de voorwaarden. 

BIJ MOOI BEHANG 
HOORT KRACHTIGE LIJM

 

Bij Voor Verf & Wonen verkopen we alleen behang van de allerbeste leveranciers. Behang van goede kwaliteit is namelijk fijn en gemakkelijk te verwerken en strak op de muur te plakken. Bij goed behang horen ook de beste hulpmiddelen. Echt krachtig verlijmen van normaal en zwaar behang, vliesbehang of glasweefselbehang doe je daarom met Perfax Decomix. Direct klaar voor gebruik en dankzij de zeer hoge kleefkracht wordt behangen een fluitje van een cent. Je bent daardoor verzekerd van een fantastisch eindresultaat.

We heten je welkom
Bij Aalbers voor Verf & Wonen

Kom eens bij ons kijken, wij hebben raamdecoratie, gordijnen, behang, horren en buitenzonwering. Kortom we hebben je veel te bieden om jouw huis van een nieuwe uitstraling te voorzien. We willen je graag helpen met het bedenken van een plan voor jouw interieur. Geheel vrijblijvend. Je zult versteld staan van het eindresultaat.

Mocht je nog vragen hebben of direct met ons in contact willen komen, gebruik dan het onderstaande formulier. Je hoort snel van ons. 

(Kleur)Advies

Als je iets van ons mag verwachten, is dat wij je kunnen vertellen wat de kleur trends zijn en wat kleuren met je doen. Dat komt omdat kleur en sfeer onze passie zijn. Wat wij het liefste doen, is jou meenemen op een ontdekkingsreis langs kleuren.

Meten & monteren

Alle producten bij ons zijn maatwerk. De keuze in producten is groot en wanneer eindelijk die juiste combinatie producten is gevonden, besteld en ontvangen, komen wij die ook graag bij je monteren! Service vinden wij erg belangrijk en daarom helpen wij graag door jouw het werk uit handen te nemen.

Verf

Met vakschilders is ons bedrijf in staat mooi binnen- en buitenschilderwerk te leveren. Naast eenmalige schilderwerken kunnen wij je ook ontzorgen met een meerjarig schildercontract. Voor altijd een perfecte staat van de woning of bedrijf!
Wij zijn thuis in alles voor je huis
Mogen we iets voor je doen?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
E-mail: (verplicht)
Waar kunnen we je bij helpen?
Aalbers voor Verf & Wonen
Kruisbergseweg 42|6601 DD Wijchen
Telefoon 024-6451600|E-mail info@aalbersspeciaalzaak.nl
Maandag08.30 - 17.30
Dinsdag08.30 - 17.30
Woensdag08.30 - 17.30
Donderdag08.30 - 17.30
Vrijdag08.30 - 17.30
Zaterdag08.30 - 16.00
Routebeschrijving