1355-product_gordijnen_overgordijnen-header.webp

Overgordijnen - GROTE ISOLERENDE WERKING

ZEER MILIEUVRIENDELIJK  

Als je van een warm huis houdt, en je stookgedrag binnen de perken wilt houden, zijn overgordijnen een goede optie. Overgordijnen hebben een isolerende werking. Tocht wordt verminderd dankzij de extra laag voor je raam. Ook past textiel zich gemakkelijk aan aan de temperatuur in de ruimte. Daardoor voelt het snel behaaglijk aan. Dus als je overgordijnen gebruikt, gaat je energierekening omlaag. En omdat je minder hard hoeft te stoken, belast je het milieu minder. De gordijnen van vandaag zijn mooi en vaak ook duurzaam geproduceerd. Dat maakt de keuze voor gordijnen ook nog eens een milieuvriendelijke keuze, best hip toch?

Klinkt je woonkamer een beetje hol? Overgordijnen doen ook veel met de akoestiek in je woonkamer. Na het plaatsen van gordijnen merk je dat de echo verdwijnt. Mooie natuurlijke geluiden dragen bij aan het gevoel van comfort, zachtheid en vriendelijkheid in je huis.

De hoge isolatiewaarde van overgordijnen werkt ook in de zomer, want dan houden ze de warmte buiten. Overgordijnen kunnen extra gevoerd worden met een verduisterende stof, zodat ze al het licht tegenhouden. Ideaal voor de kinderslaapkamer.

product_gordijnen_overgordijnen-sfeer1
product_gordijnen_overgordijnen-sfeer2