1348-product_raamdeco_plissegordijnen-header.webp

Plisségordijnen - STOF OPGEVOUWEN

ALS EEN HARMONICA!

Plisségordijnen zijn dé uitkomst voor ramen met een bijzondere vorm. Schuine ramen, driehoeksramen, trapeziumramen, het is allemaal geen probleem. Je kunt de plisségordijnen personaliseren door een systeem te kiezen: vrijhangend, top-down/bottom-up, dag en nacht of draai- en kiepramen. Daarnaast heb je nog de keuze uit verschillende kleuren en dessins.

Plissegordijnen bestaan uit één laagje gevouwen stof, die zich als een harmonica opvouwt wanneer deze wordt opgetrokken. De collectie biedt veel keuze in kleur en dichtheid van transparant tot (semi)verduisterend. Plissées zijn stijlvol, en strak en daarnaast ook nog gebruiksvriendelijk. Het stofgewicht van de gordijnen is erg licht waardoor ze gemakkelijk te bedienen zijn.

Bepaal zelf de lichtinval en inkijk in je huis, door te kiezen voor een topdown model kun je de plissé ook alleen aan de bovenzijde openen zodat je van inkijk geen last hebt maar nog wel naar buiten kunt kijken. Met plissées heb je, door de plaatsing kort tegen het raam en de goede isolatiewaarde door de gevouwen structuur, een energiebesparend product in huis. Plisségordijnen op maat laten de ruimte sfeervol tot leven komen.

product_raamdeco_plissegordijnen-sfeer1
product_raamdeco_plissegordijnen-sfeer2